Noord-Holland

U bevindt zich in de provincie: Noord-Holland. Beneden staat een uitgebreide lijst van keukenleveranciers en keukenstudio's.

Keuken uit Duitsland, veel voordeel, vraag een keukenofferte aan.

Domipal Keukenstudio
Als VKG-keukenkenner is DOMIPAL actief in keukens en badkamermeubelen. Onze kracht schuilt in de technische kennis en kunde van de eigenaar en het plezier in het visualiseren van de door u gewenste keuken-opstelling. Door de vele mogelijkheden in materialen, modellen, kleuren en indelingen ziet u bijna nooit in een showroom de door u gewenste keukenopstelling. Uw keukenwens wordt door DOMIPAL bijna altijd perfect op papier gezet zodat u enthousiast raakt en uiteindelijk voor DOMIPAL kiest!

Edmon Keukens
Edmon Keukens, met zes vestigingen een begrip in Noord Holland en Flevoland. In onze showrooms in Lelystad, Purmerend, Hoorn, Amsterdam-Noord, Heerhugowaard en Beverwijk bieden wij onze klanten een uiterst ruime keuze. Klassieke en moderne keukens, en alles daar tussenin, waaruit u als klant uw eigen droomkeuken kunt samenstellen.

Interatio Keukenarchitectuur
Deze site van Interatio Keukenarchitectuur geeft uw keukenwensen de ruimte! Designkeukens van Siematic. Een kwalitatief assortiment inbouwapparatuur. Het beste advies van professionele interieurspecialisten.

Keuken Outlet
Keuken Outlet is sinds oktober 2000 geopend en richt zich vooral op de keukens met een apart design en op bijzondere keuken apparatuur voor een redelijke prijs. Keuken Outlet is een subagent voor het Italiaanse merk Berloni. Berloni keukens hebben een elegante en strakke uitstraling, zoals dat van Italiaans design verwacht mag worden. Behalve dit merk verkoopt Keuken Outlet ook keukens van het Nederlandse merk Bribus. Bij Keuken Outlet kunt u bovendien terecht voor bijzondere apparatuur. Zo is er een ruime keus uit fornuizen van onder andere Smeg, Boretti, Atag en Bosch. Maar ook aan de veelgevraagde 'bolle' Amerikaanse jaren 60-koelkast en aan de typische Amerikaanse tweedeurs 'side by side'-koelvriescombi biedt Keuken Outlet de ruimte.

Miele keukens amsterdam
Keukenstudio van den Noort en Philip zijn keukenspecialisten van huis uit. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, tot in de kleinste details en met innovatieve technieken met ambachtelijke precisie kunnen we met recht spreken van een keuken die geen gelijke kent.

Oudejans keukendesign
welkom bij oudejans keukendesign

Per Lei
Per Lei italiaanse keuken architectuur adviseert u op deskundige en creatieve wijze bij de aankoop van een keuken.. Bezoekt u onze showroom voor een vrijblijvend advies, u bent van harte welkom.

Schipper
De complete site van Schipper te Hilversum voor wonen en bouwen. Met alles over keukens, parketvloeren, kastenwanden, plafonds, sanitair en tegels (N.B. Parket nu ook in Doemere!). Doe uw voordeel met vele oriënterende woonlinks en ontspan tussendoor met het speciaal bouwspel...

Schram Keuken Studio
Schram Keukenstudio is een oud Amsterdams familiebedrijf met de kennis en ervaring om meer dan zomaar een keuken met u te realiseren. De liefde voor functionele stijlvolle keukens delen wij met U. Van eenvoudig blokje tot heel bijzonder maatwerk, goede smaak blijft altijd herkenbaar.

Sombroek Keukens
Sombroek Keukens is het keukencentrum boven Alkmaar. Sombroek ziet een nieuwe keuken als een totaalprodukt en biedt deze dan ook als zodanig aan. Kijk voor meer informatie op onze website...

Studio 2in1
Keuken en badkamerdesign.

Tuijps Tegels, Sanitair en Keukens
Tuijps Tegels, Sanitair & Keukens, met het hoofdkantoor gevestigd te Volendam, is een bedrijf dat sinds 1979 bestaat. Tuijps Tegels, Sanitair & Keukens is één van de grootste leveranciers van tegels, sanitair en keukens in Noord-Holland. Dagelijks zijn er ± 150 mensen aan het werk om de wensen van onze klanten en afnemers te realiseren. tuijps.nl

Van Keulen Groep.
Bedenkers, ontwerpers en bouwers van bijzondere keukens.

vanborselenkeukens.nl
Keukencentrum Van Borselen kunt zorgen voor een complete keukenverbouwing in eigen beheer.

Wilms
Door ons uitgebreide assortiment en kennis, kunnen wij u een compleet pakket aanbieden. Dit geheel voor een concurrerende prijs.

WWK site
Dat een keuken kopen leuk kan zijn, zul je je beseffen als je bij Woon & Werk Keuken binnenstapt. Overleg met de klant, daar draait het hier om bij het ontwerpen. De keukens zijn van het Italiaanse Valcucine, mooi door eenvoud en kwaliteit, vernieuwend en tijdloos. Met vederlichte deuren van kunststof, houtfineer, roestvrijstaal; ijzersterk door de aluminium frameconstructie. Keukens op pootjes of met een plint, kasten die vrij van de vloer hangen, apothekerskasten, verdiepte werkbladen. Er is veel, en er kan ook heel veel, met Valcucine. Samen met de klant wordt de meest geschikte keuken bedacht en een keuze gemaakt voor apparatuur en materialen. De keuken wordt geinstaleerd door de eigen meubelmakers. Gewoon wat rondkijken, of direct met een plattegrond of bouwtekening aan de slag? Kom langs of maak een afspraak!