Keuken Apparatuur

U bevindt zich in de categorie: Keuken Apparatuur. Beneden staat een uitgebreide lijst van interessante en nuttige sites die zeker een bezoek waard zijn.

Keuken uit Duitsland, veel voordeel, vraag een keukenofferte aan.

Aga fornuizen
Met een AGA haal je warmte in huis. Een reden voor velen om voor een AGA-fornuis te kiezen. In een modern of in een klassiek interieur, een AGA is stijlvol en altijd op zijn plaats.

ATAG keukenapparatuur
Koken met ATAG keukenapparatuur is zonder meer een feest. Wie talent heeft kan zich uitleven. Wie minder culinair aangelegd is, zal verrast zijn over de resultaten. ATAG levert topproducten. Perfect in kwaliteit en gebruiksgemak. ATAG apparatuur is zeer mooi en uitgesproken.

Bauknecht
Bauknecht biedt u een grote sortering van de meest moderne huishoudelijke apparaten, die uw leven een stuk plezieriger maakt dankzij de innovatieve technologie en het aantrekkelijke design.

Boretti
Steeds meer kookliefhebbers kiezen voor semi-professionele apparatuur, bij voorkeur in een fraai design, dus Italiaans. Bij het exclusief uit Italie geïmporteerde Boretti kunt u, net zoals dat bij andere keukenapparatuur gebruikelijk is, kiezen uit meerdere modellen, uitvoeringen en kleuren. Daardoor zal uw Boretti apparatuur exact aansluiten bij uw keuken en wensen.

Bosch
Bosch huishoudelijke apparaten

Etna
In 1856 werd ETNA opgericht als ijzergieterij en emailleerfabriek. Honderd jaar later telde het bedrijf 1.800 werknemers en vervaardigde het allerlei gietijzeren producten. Ook toen al behoorden keukenapparatuur, zoals fornuizen en kookplaten tot het assortiment.

Gaggenau
Gaggenau geldt als het "designmerk" onder de keukenapparaten en als innovator in de branche.

Imperial
Het motto van Imperial is 'Exclusiviteit als Onderscheid'. De producten van Imperial onderscheiden zich met name door hun hoogwaardige kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en exclusieve design. Bij de ontwikkeling van een nieuw product zijn deze vier kenmerken altijd de belangrijkste uitgangspunten.

Kueppersbusch (Duits)
Küppersbusch is your specialist brand for built-in kitchen appliances, offering you a wide range of innovative high-quality products in order to fulfill your dream of finest kitchen technology.

Liebherr
Op deze site kunt u het grootste assortiment koel- en vrieskasten bekijken. Met ruim 200 verschillende huishoudelijke koel- en vrieskasten en ruim 100 koel- en vrieskasten voor professioneel gebruik zult u ongetwijfeld uw ideale model kunnen vinden. liebherr-koelen-vriezen.nl

Neff
Wie voor Neff kiest, maakt een persoonlijke keuze. Met name hobbykoks en andere kookliefhebbers zijn bij Neff echt aan het juiste adres. Uit vele goede ideeën ontstaan bij Neff praktische en onconventionele oplossingen..

Pelgrim
Pelgrim inbouwapparatuur wordt gekenmerkt door een enorme diversiteit in techniek en design. Pelgrim heeft een zeer uitgebreide keuze aan inbouwapparatuur. Pelgrim is synoniem aan kwaliteit.

Smeg
Unieke huishoudelijke apparaten, het resultaat van inspanningen en overgave met aandacht voor zelfs het kleinste detail. De perfecte kennis van materialen en techniek, gecombineerd met een onvermoeibare ambitie om te streven naar esthetische perfectie en de hoogste graad van veiligheid.

Whirlpool
S'werelds toonaangevende fabrikant en verkoper van huishoudapparaten.

Zanussi
Zanussi heet nu Zanussi/Electrolux. Electrolux is de grootste producent ter wereld van aangedreven apparaten voor keukens, reiniging en gebruik buitenshuis, zoals koelkasten, wasautomaten, fornuizen, stofzuigers, kettinzagen, grasmaaiers en tuintractors.